Matematik

Strandstol opgave

24. august 2020 af azoz - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med a, b og c? Er helt væk. 


Svar #1
24. august 2020 af azoz

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. august 2020 af AMelev

Opgaven

a) Løs ligningerne f(x2) = g(x2), dvs. f3(x2) = g(x2) samt f2(x1) = f3(x1)

b) I røringspunktet (x,f(x)) er tangenthældningen a = f '(x) = tan(45º). Løs ligningen.

c) Beregn integralet fra 0 til x2 af f(x) - g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april kl. 21:20 af Professoren1

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj kl. 09:33 af Moderatoren

#3

Stop venligst med din reklame for den der mærkelige hjemmeside


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj kl. 12:11 af Professoren1

#4 Situationen er denne. I jeres retningslinjer frabeder i specifikt svar med udregninger og resultater.

Derfor har jeg fundet en hjemmeside hvor dette er tilladt. På den side jeg linkede til kan studerende få svar med udregninger og resultater.

Hvis i ikke ønsker studerende at have denne mulighed, skal i bare gøre mig opmærksom på dette. Det har i nu, hvorfor jeg selvfølgelig følger jeres nye retningslinjer fremadrettet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. maj kl. 12:33 af Moderatoren

Betingelser for brug af Lektieforum på Studieportalen.dk 

Betingelser

Studieportalen.dk forbeholder sig til enhver tid retten til, men er ikke forpligtet til, at fjerne indlæg fra forummet, hvis vi direkte eller indirekte erfarer, at indholdet er i strid med gældende lovgivning og/eller er:

Indlæg som er eller har karakter af at være chikane mod andre.

Udlevering af telefonnumre, e-mailadresser, fulde navne og adresser eller kommercielle web-adresser.

Reklamer.

Indlæg skrevet i meget grove vendinger.

Er en opfordring til lektiesnyd.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. maj kl. 14:54 af M2023

#0. HTX eksamen. Lænestol.

a) Man skal løse f2(x1) = 50 og g(x2) = 50 med hensyn til henholdsvis x1 og x2Wolfram Alpha: 

solve -0.00001·x^4+0.0026·x^3-0.20·x^2+5.58·x-34.2=50, 20<x<100 → x1 = 78.7

solve (-0.0088·x^3+0.25·x^2+31·x-1100)/(x-110)=50, 0<x<100 → x2 = 79.8

b) f'2(x) = tan(45°) løses med hensyn til x.

solve(-0.00004*x3+0.0078*x2-0.4*x+5.58=1,20<x<100) → x = 59,8 (realdelen til et komplekst resultat)

c) 

Vedhæftet fil:areal.png

Skriv et svar til: Strandstol opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.