Matematik

geometrisk optimering

05. januar kl. 18:48 af Astrid2911 - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder og laver min matematik aflevering, hvor jeg er meget i tvivl om optimeringsopgave:

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar kl. 19:05 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar kl. 19:20 af ringstedLC

a) Brug Pythagoras.

b) Opstil forholdene mellem siderne, isolér h og reducer.

c) 

\begin{align*} A &= b\cdot h=b\cdot \bigl(6-\tfrac 3 4\,b\bigr)\;,\;0<b \\ A(b) &= (...) \\ A_{maks} &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: geometrisk optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.