Matematik

Ligning

25. januar kl. 17:11 af Hove65 - Niveau: C-niveau

                                                    Hej

jeg vil gerne høre om der er en venlig sjæl, som vil hjælpe mig med en ligning og har prøvet 2 dage, men kan ikke regne den ud.

0,062*x+11400=0,11+5800

På forhånd tak

                                                  venlig hilsen

                                                 Karin


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar kl. 17:40 af jl9

Hej,

Kan det passe at der også skal være et x på højresiden af lighedstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar kl. 20:03 af mathon

                    \small \small \small \begin{array}{llllll} 0.062x=0.11+5800-11400\\\\ 0.062x=-5599.89\\\\ x=\frac{-5599.89}{0.062}=-90\,320.8 \end{}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.