Matematik

Vækstrate

10. april 2011 af JeanetteNK (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej, mennesker er der nogle, der kan hjælpe mig med denne opgave er gået lidt i stå, den lyder således:

Den pågældene væksrate for funktionen f(x) = b * ax er på 17 % og f(0) = 24.

Angiv tallene a og b.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2011 af NejTilSvampe

a = 1 + r

b = f(0)


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2011 af MTO (Slettet)

b er din din startværdi, altså y-værdien for x = 0, som du har fået oplyst som værende 24.

a udregnes ved (1 + r), hvor dit r = 17 %, hvilket vil sige 1 + 0,17 = 1,17.


Svar #3
10. april 2011 af JeanetteNK (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.