Studievejledning

Er jeg bestået?

12. april 2011 af MartinHJ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Jeg skal til at søge ind på en videregående uddannelse, som kræver "Engelsk B".

Jeg bestod STX i sommeren 2005, hvor jeg havde "Engelsk A" og fik følgende karakterer:

Engelsk A skriftlig: Årskarakter = 7 og Eksamenskarakter = 7
Engelsk A mundtlig: Årskarakter = 6 og Eksamenskarakter = 5
 

Har jeg så sammenlagt besået til opfyldelse af kravet Engelsk B?

Håber i kan hjælpe
Mvh Martin


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2011 af eksamenshajen (Slettet)

Gennemsnittet af de mundtlige og skriftlige eksamener er 6,25. Dermed er du bestået, da beståkravet er 6.


Skriv et svar til: Er jeg bestået?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.