Matematik

HJÆLP!

12. april 2011 af aandersen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bevis formlen: sin^2(v)+cos^2(v) = 1

Hvordan???


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2011 af peter lind

Brug Pytagoras


Svar #2
12. april 2011 af aandersen2 (Slettet)

ja, men hvordan?

enhedscirkelen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2011 af peter lind

netop


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2011 af AskTheAfghan

a2 + b2 = c2

... hvor a = sinA*c    og    b = cosA*c

start evt med:      (sinA*c)2 + (cosA*c)2 = c2


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.