Engelsk

actor - passive voice/active voice

26. april 2011 af placebo321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan man tale om en actor i en passiv sætning?

Nine out of ten doctors recommend camels for desert trips. Denne sætning er aktiv. Doctors = subjekt. Direkte objekt = camels. Actor = doctors
 

Camels are recommended by nine out of ten doctors for desert trips.

Kan man tale om actor i denne sætning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2011 af marip1 (Slettet)

 I den passive er agens stadig nine out of ten doctors


Skriv et svar til: actor - passive voice/active voice

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.