Matematik

hjælp en i nød ...

28. april 2011 af ENNC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle!

da jeg har været  på ferie og ikke har fået denne aflevering har jeg MEGET travlt... tænker på om der er nogle der kan hjælpe mig med disse opgave (vedhæftet) gerne med udregninger, så forstår jeg det bedre ...... håber der er nogle der gider at bruge eet minut eller to på det. 

På forhånd tak :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2011 af KasperF4400 (Slettet)

Der er ikke uploadet noget!


Svar #2
29. april 2011 af ENNC (Slettet)

sådan .. så skulle den være der

Vedhæftet fil:aflevering18.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2011 af Bootstrap (Slettet)

Opgave 1:

Løs ligningen:

7x+2=5x+10

2x=8

x=4

Opgave 2:

f(x)=x2+5x+1

f(3)=32+5*3+1

Opgave 3:
f(x)=388+(18,5/4)*t

Opgave 4:

|AB|=5 for sqrt(3^2+4^2)=5

|A1B1|=3*|AB| (da dette er forholdet mellem den lille og den store trekant (og de er ensvinklede)

Opgave 5:

væk? ^^

Opgave 6:

Bestem mononiforholdende for : x3-4x2+4x+5

Differentier den og sæt den lig 0: f'(x)=3x2-8x+4

f'(x)=0

x=2/3 og 2 den er derfor stigende fra -∝<x<2/3 og faldende fra 2/3<x<2 og stigende igen fra 2<x<∝

Det var første del, har du brug for hjælp med resten?


Svar #4
01. maj 2011 af ENNC (Slettet)

hold da op! Tusinde tak!!!!!! :-) Ja, hvis du lyster :-)


Svar #5
01. maj 2011 af ENNC (Slettet)

Er der nogle der ligger inde med sættet/sætne som vil være søde at sende det til mig? :I


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2011 af Bootstrap (Slettet)

Hej ENNC - Jeg har lige fysik, jeg laver det i mit frikvarter :-) Spørg endelig hvis der er noget du ikke forstår. :-)


Svar #7
02. maj 2011 af ENNC (Slettet)

Hej Bootstrap

har fundet ud af nogle på opgaverne, med hjælp fra mine klassekammerater :-)) så du behøver ikke gøre det hvis du ikke orker ;-)


Skriv et svar til: hjælp en i nød ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.