Matematik

diff

07. maj 2011 af Quantum (Slettet)

bevis at de^x/dx=e^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Så gør klart, hvad dine forudsætninger er.


Svar #2
08. maj 2011 af Quantum (Slettet)

#1 Dit svar ikke ikke brugbart.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2011 af andershorsted (Slettet)

Jeg er enig med Andersen11 

Som du kan læse på http://en.wikipedia.org/wiki/Characterizations_of_the_exponential_function, er der en del forskellige måder at definere den naturlige exponentialfunktion på. Én af dem er, at den naturlige eksponentialfunktion er den funktion der opfylder at

f ' = f   og   f(0) = 1

Så medmindre du fortæller hvilken én af de andre definitioner, du anser for den "rigtige", giver dit spørgsmål ikke så meget mening.


Skriv et svar til: diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.