Matematik

Differentialligning

08. maj 2011 af Px (Slettet)

Bestem den løsnng f(x) til differentialligningen d2y/dx2 = 8 , som opfylder , at f'(0) = 7 of f(1) = -15

Har forsøgt mig frem men kan ikke få den til at få det rigtigt , håber der er en der vil hjælpe mig !


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2011 af peter lind

Integrer højre side og du har f'(x) på nær en integrationskonstant. Brug dernæst at f'(0) = 7 til at finde integrationskonstanten. Integrer derefter f'(x)


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.