Matematik

hjælp til mat

12. maj 2011 af jesperole (Slettet) - Niveau: C-niveau

det er opgave formulering.

Grafen for en eksponentiel udvikling j(x) går gennem punkterne (2,16)og (4,1).

a) Bestem en forskrift for funktionen.

b) Hvad er halveringskonstanten?
 

Er der nogen som kan hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2011 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2011 af mathon

b)
      X½ = ln(1/2) / ln(a)


Svar #3
12. maj 2011 af jesperole (Slettet)

okay tak


Svar #4
12. maj 2011 af jesperole (Slettet)

men hvordan kommer forskriften til at se ud??


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Den skal du jo beregne.


Svar #6
12. maj 2011 af jesperole (Slettet)

x2-x1√(y2/y1) a = 15,75

b= y1/a^x1,

b = 0,0645


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Prøv nu lige at sætte tallene ind rigtigt.

Dvs. skriv dine udregninger!


Skriv et svar til: hjælp til mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.