Andre fag

3 eksamener 3 dage i træk?

17. maj 2011 af Tissi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studi

Jeg skal til 3 mundtlige eksamener 3 dage i træk, og har således ikke mulighed for at læse op på de 2 af dem, da jeg kun har få dage før den første af de 3 eksamener starter. Er der nogen, der kender til reglerne mht. hvor mange eksamener, man må have i træk (har ikke kunnet finde noget selv)? Havde det været 2 eksamener 2 dage i træk eller 2 eksamener på samme dag, så fint nok. Men jeg synes godt nok lige, at dette er lige i overkanten. Hvis man kan gøre noget, hvem skal jeg i så fald kontakte (går ud fra kontoret på gymnasiet, eller?).

Mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2011 af sarah0 (Slettet)

Jeg skal til 2 mundtlige eksamener 2 dage i træk. Synes også 3 er for meget. Ved ikke om du skal gå ned på kontoret, tror du de kan ændre det?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2011 af emul0c

Ved faktisk ikke om der er en regel imod det. Men velkommen til livet på universiteterne så ;-) Der kan man sagtens have mange eksaminer på en uge, hvor pensum er langt større også :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. maj 2011 af JJ-cool (Slettet)

prøv som foreslået at spørge den ansvarlige - er du oppe på særlige vilkår?
Ellers må du planlægge og allerede nu gå igang


Brugbart svar (2)

Svar #4
17. maj 2011 af Megatron1 (Slettet)

Det er som regel administrationen, som står for eksamensplanlægningen. Nu ved jeg bare, at min filosofilærer er den, som har siddet med alle afgangselevernes eksamensplaner til de mundtlige eksaminer, hvor hun altså adskillige gange pointerede, at de altså forsøger at gøre deres bedste. Med andre ord, de går efter, at vi kan få en ordentlig studentereksamen ved at planlægge så godt som muligt.

Er selv oppe i særlige vilkår og skal op i tre eksaminer lige efter hinanden. Jeg synes ikke, det er så slemt idet, der er nogle dage imellem nogle eksaminer, hvor jeg ikke har brug for læseferie, hvor jeg så må starte ud med læsningen dér. Ellers må man planlægge således, at man tager det mundtlige - eller noget af det mundtlige, når man læser op til de skriftlige. Jeg har omtrent fire dage til min skriftlige matematikeksamen, og det er altså mange dage. Derfor har jeg tænkt mig at læse op til mundtligt samtidigt.

En ordentlig disponering er vel det gyldne ord i det her tilfælde. Du kan naturligvis altid gå op og spørge de ansvarlige, om hvorvidt der er tale om en fejl eller ej. Men jeg tvivler virkelig på, om der er mulighed for at få det ændret.

Al held og lykke ønskes du i hvert fald :)


Brugbart svar (2)

Svar #5
22. maj 2011 af allan_sim

#0.

Der er ingen regler, og det er nærmest umuligt at undgå, hvis skolen har en vis størrelse, således at mange elever på mange holdkombinationer skal passes ind i hinanden. Så må man benytte et almindeligt utilitaristisk princip om at det skal gå pænest op for flest mulige - også selvom få så rammes hårdt.


Svar #6
22. maj 2011 af Tissi (Slettet)

 Ok, tak for svar. mvh


Skriv et svar til: 3 eksamener 3 dage i træk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.