Matematik

Eksponentiel regression

22. maj 2011 af CJ3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg er kommet i tvivl om, hvad det betyder når der i en eksponentiel regression, står at y=b*a^x, hvad det der ^x egentlig betyder..

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2011 af Yow! (Slettet)



y lig med b gange a i x'te

dvs. y = b * x2


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. maj 2011 af ramme2 (Slettet)

y = b*ax       x er en eksponent til a .  a opløftet til x potens.   Der er tale om eksponentiel vækst

x er en uafhængig variabel og y er en afhængig variabel og a og b er konstanter. At a og b er konstanter betyder at de repræsentere et tal. At x og y er variable betyder at x kan have alle mulige forskellige værdier og y afhænger af værdien af x.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2011 af Yow! (Slettet)

hov... skrev forkert i #1....

mente naturligvis

dvs. y = b*ax


Svar #4
22. maj 2011 af CJ3 (Slettet)

Tak til jer begge, det hjalp!


Skriv et svar til: Eksponentiel regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.