Matematik

Polynomier!

24. maj 2011 af Snooky (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.
Skal snart til mdt matematik.

Jeg vil gerne vide hvordan man bestemmer differentialkvotienten til et andengradspolynomium.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. maj 2011 af Euroman28

Det er jo

Så er differentialkvotienten bestemt som

Derfor

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #2
24. maj 2011 af Snooky (Slettet)

 Kan jeg ikke få dig til at skrive en forklaring på hvad du gør, så vil det være super fedt :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. maj 2011 af mathon

se


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. maj 2011 af Euroman28

Du læser den her også det der et nemmeste, idet det beskriver det meget fyldesgørende.

http://en.wikipedia.org/wiki/Derivative

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Du skal simpelthen differetiere hvert af de 3 led efter opskriften

(k*x^n)' = k*n*x^(n-1)

Eksempel:

(a*x^2 + b*x + c)' =

a*2*x^1 + b*1*x^0 + c*0*x^-1 =

2a*x + b + 0 =

2ax + b ;-)


Svar #6
25. maj 2011 af Snooky (Slettet)

 Kan man ikke få en klar beskrivelse af hvad man skal gør :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Prøv at læse # 5 en gang til L-A-N-G-S-O-M-T så du kan nå et standse efter hver linie og tænke over,

hvad der står, inden du går videre til næste linie.

En mere klar beskrivelse kan næppe fås


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du har ovenfor fået flere forskellige fremgangsmåder. Præcist hvilken, du skal bruge, afhænger af, hvilke forudsætninger du har på det trin i dit pensum, hvor du skal finde differentialkvotienten af 2.-gradspolynomiet.


Skriv et svar til: Polynomier!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.