Idræt

Hjælp til fedme løsninger i dk!

25. maj 2011 af toppen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej allesammen jeg skal op i en synopse imorgen som foregår i emnerne samfundsfag og idræt

Mit overordnet spørgsmåls er : hvorfor er fedme blevet sådan et stort problem i Danmark og hvad kan der gøres for at skaffe fedme på afveje.

Har en del problemer i idrætsdelen da jeg skal gå ind og finde nogle løsninger på vi i Danmark kan skaffe fedme på afveje uden brug af operationer da det koster for meget.

Er der muligvis nogle der kan hjælpe? :) vil være evigt taknemmelig..


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2011 af Moderatoren

Mere idræt?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2011 af TheDinoist (Slettet)

Mennesker bliver mere og mere indelukkede, pga. teknoligien.

Teknologi = Dovenskab

Dovenskab = Mindre motion

Mindre motion = Fedme :D


Skriv et svar til: Hjælp til fedme løsninger i dk!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.