Matematik

Potensudvikling

31. maj 2011 af vester1 (Slettet)

Hej allesammen!

Har virkelig brug for hjælp, jeg skal til matematik årsprøve.

Jeg er blevet stillet det spørgsmål, hvad a og b er i potensudvikling? 

Håber i kan hjælpe mig :) 

På forhånd tak for hjælpen :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af NejTilSvampe

 det er to konstanter... du må for alt i verden IKKE sige at a er hældningskoefficienten!! 

a er eksponenten i din potensfunktion, og b = f(1).


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2011 af mathon

du ved
da
                                     Fy = Fxa
og dermed
                                     Fx = Fy1/a
                                  

samt
                               log(y) = a·log(x) + log(b)
undertiden
skrevet
                               Y = a·X + B


Skriv et svar til: Potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.