Tysk

Oversættelse

31. maj 2011 af CO123 (Slettet)

 Hej. :-)
Jeg sidder med en lang tysk tekst, men kan simpelthen ikke få nogle sætninger til at give mening. Er der nogen, som kan hjælpe mig med at oversætte? 

"Allen Tines, die online sind. Immerhin vier Stück und drei Christines, die auch gelten lässt - teilt er per mail mit dass sie blöd sind und dass er sie nie wieder sehen will.

Mutter gestritten, weil ihm am Abendbrottisch ein frauenfeindlicher Spruch rausgerutscht ist - weil Tine ihn versetzt hat.." 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Allen Tines, die online sind. Immerhin vier Stück und drei Christines, die auch gelten lässt  = det her giver heller ikke mening for en indfødt.

teilt er per mail mit dass sie blöd sind und dass er sie nie wieder sehen will = han meddeler dem per e-mail, at de er evne/åndssvage og at han aldrig  vil se dem igen. 

Mutter gestritten = skændtes med mor??  weil ihm am Abendbrottisch ein frauenfeindlicher Spruch rausgerutscht ist - weil Tine ihn versetzt hat.."  =  fordi han kom med en kvindefjendsk bemærkning ved middagsbordet - grunden var, at Tine ikke havde holdt deres aftale.


Svar #2
31. maj 2011 af CO123 (Slettet)

 Tak ! 


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.