Matematik

Rentesregning

05. juni 2011 af lialux (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg har et hurtigt lille spørgsmål mht. rentesregning.

I formlen K = Ko x (1 + r)^n - hvad er det 1 tallet indikerer? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2011 af peter lind

Ikke andet end tallet 1. Du kan kalde 1+r fremskrivningsfaktoren.


Svar #2
05. juni 2011 af lialux (Slettet)

Okay, tak for svar :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

Du kan se på det som 100 % 


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. juni 2011 af Krabasken (Slettet)

K = Ko * (1+r)^n

Prøv at sætte renten lig 0, altså

K = Ko * 1^n eller

K = Ko

Ettallet sørger altså for, at hvis du ikke får nogen rente,

så får du i hvert det indsatte beløb Ko tilbage, når du hæver kontoen.
 


Skriv et svar til: Rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.