Matematik

Integrering

20. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Halløjsa herinde.

Jeg har et lille problem. Jeg skal løse denne opgave.,

Vi s at funktionen F(x)=-4/(x^2+1) er stamfunktion til f(x)=8x/(x^2+1)^2

har lidt svært ved at overskue det

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2003 af Jean

Differentier F(x)

Svar #2
20. august 2003 af SP anonym (Slettet)

10000000000 tak for hjælpen. Nu har jeg den jo. Godt du lige kom med det HINT

Svar #3
21. august 2003 af SP anonym (Slettet)

Det er jeg jo godt klar over. Men hvordan? Undskyld jeg blev lidt sur før.

Håber stadig på lidt hjælp. Ved jo hvad det skal give men kan ikke få det til at passe

Svar #4
21. august 2003 af SP anonym (Slettet)

Måske du kunne skrive dine egne udregninger og så kunne vi se på hvor det går galt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2003 af Rune G. (Slettet)

u(x)/v(x) dx =
( u'(x)*v(x) - u(x)*v'(x) )/(v(x))^2

Derfor:
( 0*x^2+1 - (-4*2x) )/ (x^2+1)^2 =
8x/(x^2+1)^2

Skriv et svar til: Integrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.