Matematik

Differentialligning - bevis

10. juni 2011 af emilieegeberg (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej, jeg er så heldig at skulle op i Matematik her lige om lidt, og er selvfølgelig gået igang med vores eksamensspørgsmål... 

Men nu er situation sådan at jeg er kørt lidt fast i et bevis, nemlig: y' = k* x jeg ved at den har y = ∫k *x dx <=> y= 1/2 * kx^2 + c

MEN MEN MEN hvordan får jeg det bevist? :/ 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2011 af AskTheAfghan

Du skal bruge denne formel,


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2011 af AskTheAfghan


Svar #3
10. juni 2011 af emilieegeberg (Slettet)

 FANTASTISK ! tusinde tak :D


Skriv et svar til: Differentialligning - bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.