Matematik

Hvordan opstår renteformlen?

11. juni 2011 af CasperKM (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej,

Jeg sidder og forbereder mig til mundtlig matematik, og jeg er stødt ind i et spørgsmål jeg er i tvivl om. Det lyder: "Gør rede for hvordan renteformlen opstår". Håber i kan hjælpe mig.

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2011 af AskTheAfghan

Hint:

Eksponentiel udvikling:         f(x) = b·ax       ⇔       f(x)  = b · (1 + r)x

Renteformlen:                                                          K   = K0 · (1 + r)n
 


Svar #2
11. juni 2011 af CasperKM (Slettet)

 Ahhh. Jeg takker!!


Skriv et svar til: Hvordan opstår renteformlen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.