Dansk

aktank-modellen af snedronningen

14. juni 2011 af idax6400 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej alle sammen

jeg har et problem med at finde ud af hvem giveren er i snedronningen af h.c. andersen. lige nu har jeg skrevet det op sådan:


giver = snedronningen --> objekt = Kay --> modtager= Gerda

Hjælper= kragen,   --> subjekt = Gerda --> Modstander = snedronningen, djævelen
prins og prinsessen,
røverpigen, rensdyret,
finnekonen, lappekonen
 

på forhånd tak 


Skriv et svar til: aktank-modellen af snedronningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.