Matematik

"omtal", "redegøre" og "fortæl"

15. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad er forskellen mellem disse? 

der står at jeg skal omtale, redegøre eller fortælle ifbm. med spørgsmåle i matematik eksamen A 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2011 af belar220 (Slettet)

 Omtale = kort nævne

Fortælle = mere uddybende forklaring

Redegøre = Fuldstændig forklaring, med omtale af beviser m.m.


Svar #2
15. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

#1 okay, tak for det du 


Skriv et svar til: "omtal", "redegøre" og "fortæl"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.