Matematik

Ensvinklede trekanter.. ??

18. juni 2011 af abuu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle!

jeg Skal MEGET snart op til eksamen, og er stadig i tvivl om dette spørgsmål. 

1. Gør rede for ensvinklede trekanter

- Hvad skal jeg have sige? hvad er vigtigt at have med?

Nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2011 af Moderatoren

Hvad der kendetegner en ensvinklet trekant kunne nok være relevant for dig at finde ud af..


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2011 af SuneChr

Δ A1B1C1  er ensvinklet med  Δ A2B2C2   hvis og når   A1 = A2  ∧  B1 = B2   ∧  C1 = C2

Det betyder samtidig, at     a1/a2  =  b1/b2  =  c1/c2


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2011 af Glansbillede (Slettet)

Du kan sige noget med, at i ensvinklede trekanter er forholdet mellem de ensliggende sider ens, i hvert fald.

Vedhæftet fil:ABDE.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

Du skal forklare om forstørrelsesfaktor


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter.. ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.