Andre fag

A, B og C niveau?

18. juni 2011 af anonym000 - Niveau: 9. klasse

Hej.
hvad vil det helt præcis siger, det der niveauer på gymnasiet? Ved ikke om jeg har forstået det helt? xD

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2011 af Clickx (Slettet)

C = 1 år

B = 2 år

A = 3 år

I bund og grund bliver det jo "sværere" jo højere niveau du tager da du begynder, at arbejde mere i dybden i de forskellige fag.


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

C-niveau: Det laveste niveau på gymnasiet. Du har faget i ét år og kun nogle enkelte timer om ugen. Som regel ingen afleveringer.

B-niveau: Mellemniveauet. Du har det i 2 år (nogle gymnasier har dog engelsk B gennem hele gymnasiet) og har en del timer i det. Du har også en del afleveringstimer

A-niveau: Det højeste niveau. Du har det i 3 år og har mange timer igennem hele gymnasiet. Du har også mange afleveringer (i matematik f.eks gerne 1 om ugen).


Svar #3
18. juni 2011 af anonym000

 Shit xD 
hvorfor fanden valgte jeg også Mat A, Fysik A, kemi B xD!!

Nå, men man må tage det som det kommer :)

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. juni 2011 af Clickx (Slettet)

Altså hvis du interessere sig for naturvidenskab er det jo den helt rigtige linje, men hvis du blot har valgt det som en "nødløsning" kan det hurtigt blive træls.


Svar #5
18. juni 2011 af anonym000

Har selvfølgelig ikke, valgt det som nødløsning xD 

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. juni 2011 af tumpe1 (Slettet)

Det er rigtig nok med at man har et c-niveau i ét år, et b-niveau fag i to år og et a-niveau fag i 3 år, men idræt er en undtagelse! :-) uanset om det er c eller b niveau har man det i 3 år - på b niveau er der dog lidt mere teori! :-)


Skriv et svar til: A, B og C niveau?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.