Matematik

Differentialligninger

21. juni 2011 af radiance (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal op i mundtlig matematikeksamen på A-niveau imorgen, og sidder med et opgavespørgsmål jeg endnu ikke har forstået. Det handler om differentialligninger og er delt op i 3 dele:

1) hvad er en diff-ligning?

2) bevis y'=g(y)*h(x) <=> integraletegn(1/(g(y)) dy=integraletegn(h(x)dx)

3) giv eksempler på hvornår den kan bruges og anvendt på y'=k*y

er der nogen som kan fortælle mig hvad jeg skal i del 3 og eventuelt gennemgå beviset i del 2 lidt pædagogisk? jeg er en smule tungnem til differentialligninger.

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:udledning_19.doc

Svar #2
21. juni 2011 af radiance (Slettet)

 tak!

 

Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.