Studiejob

akut jobsøgning

27. juni 2011 af divadivadiva (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Hej allesammen, 

Jeg er studerende på AAU, hvor jeg læser arkitektur og design. Efter sommer skal jeg begynde på 3. semester. 

På grund af de store udgifter til både uddannelsen men også til husleje osv., har jeg utrolig meget brug for et arbejde snarest muligt. 

Jeg ville derfor lige høre om noget af jer herinde kender til jobs, der kan udføres hjemmefra og kan sendes til firmaer. 

De kundskaber jeg har er at arbejde kreavtivt (og nytænkende), tegne, arbejde i photoshop, indesign, illustrator, lidt 3d max og rhinoceros.  Derudover kan jeg flydende dansk og engelsk og kan i visse omfang forstå tysk og fransk.  Så ud fra mine kundskaber vil jeg være god til at skrive artikler, oversætte tekster, tegne/lave illustrationer som kan bruges til reklame/firmaer. Mest af alt ønsker jeg at det er et arbejde der kan udføres hjemmefra, så jeg selv kan bestemme hvornår jeg skal udføre de forskellige opgaver, hvilket også betyder at jeg selv kan kombinere skole-tid sammen med arbejdstid. 

Håber rigtig meget på at nogen af jer kan hjælpe mig, for jeg er i økonomisk krise, da jeg ikke rigtig har råd til noget som helst. 

På forhånd tusind tak.. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. juni 2011 af NikolajOlsen

Selv om du kan en masse ting, så tror jeg, det bliver svært at finde sådan et job, som du søger. Jeg er godt nok ikke inde i den branche, men umiddelbart vil jeg tro, at det letteste vil være at få et job i en butik eller som telefonsælger. Har du været rundt til forskellige virksomheder med uopfordrede ansøgninger?


Svar #2
27. juni 2011 af divadivadiva (Slettet)

 hmm.. telefonsælger lyder egentlig okay ..  - nope.. har ikke været ude til virksomhederne.. men det er mere fordi jeg ikke helt ved hvilke firmaer der ønsker noget "arbejde hjemmefra" .. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. juli 2011 af nummet-et (Slettet)

Jeg tror, du vil kunne finde massere af jobs. Søg flere steder og så skal jobbet nok komme til dig! :-)


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. august 2011 af Megatron1 (Slettet)

 Der er også nogle firmaer, hvor telefonsalget kan foregå hjemmefra. 

Måske det kunne være noget for dig? 

Men ellers må jeg erklære mig enig med #1. Det er svært at få sig et job i de områder, du spørger til. Og som regel, er det nemmeste at få (i og med, det er akut for dig) telefonsælgerjobbet. 


Svar #5
13. august 2011 af divadivadiva (Slettet)

 Hej Harmonia.. 
Kan du nævne mig nogle firmaer, hvor telefonsalget kan foregår hjemmefra ? :) 


Skriv et svar til: akut jobsøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.