Studiejob

Studiejob: medicin

28. januar 2023 af Pestlægen

Hej. Er det muligt at få studiejob allerede fra 1. semester på medicinstudiet? Ville det være nyttesløst at sende uopfodrede ansøgninger til almen praksisser? Jeg har ingen klinisk erfaring, og jeg starter officielt i februar.

Jeg ville gerne tilmeldes et SPV-kursus, men det er vist for sent i Aarhus? Ellers vil jeg gerne høre andre forslag og bud på, hvordan jeg kan finde et relevant studiejob, hvis jeg intet netværk har inden for sundhedsvæsenet. Jeg har heller ikke haft fritidsjob før. Betyder det mon noget?

Mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2023 af AngelOneOne

Hej,

Jeg ved ikke noget specifikt omkring krav mv. til studiojobs for medicinstuderende, men af hvad jeg kan finde, så ser det ud til, at man som minimum skal være bachelor, før man kan søge studierelevante jobs. Du kan læse lidt om nogle forskellige studiorelevante jobtyper her: https://medicinershoppen.dk/blogs/medicinerbloggen/job-medicinstuderende

Siden har også en udmærket indlægsside, hvor der er indlæg som jeg tror du måske vil finde interessante som ny medicinstuderende. Dem kan du finde her: https://medicinershoppen.dk/blogs/medicinerbloggen

Jeg tror ikke det har nogen større betydning, at du ikke har haft et studiejob før. Det vigtigste vil nok være, at du kan se dig selv i det studiejob du søger, og at arbejdssgiveren kan se dig i jobbet også.

Hel og lykke i dit nye studie :o)

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Studiejob: medicin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.