Dansk

manuelt

09. juli 2011 af SOFIEever (Slettet)

Hej. Hvad betyder manuelt? Og hvordan kan man sige det på andre ord? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juli 2011 af Moderatoren

Ordbog?

Manuelt i ordbogen på ordnet.dk: http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=manuelt


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juli 2011 af mathon

manuel =  af latin manualis = vedrørende hænderne

manuelt = udført med hænderne


Svar #3
09. juli 2011 af SOFIEever (Slettet)

Tak skal I have :D.


Skriv et svar til: manuelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.