Matematik

Differentialkvotienter

24. juli 2011 af kingkhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

 bestem værdien af b, så følgende funktion bliver kontinuert

                                 2x-3 for x er større end 3 er lig med

f(x) =

                                 -x + b for x er mindre end 3

hvis det muligt vil jeg gerne have en grundig forklaring på hvordan dette er løst.....................


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juli 2011 af Duffy

Kontinuitet er lig med KURVESAMMENHÆNG.

Dvs du skal sørge for, at kurven hænger sammen i x = 3

dette gør du ved at styre på tallet for b


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juli 2011 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen f(x) er stykkevis lineær med skillepunkt x = 3. Beregn derfor f(3) ved at benytte det øverste udtryk, og find så b, så f(x) beregnet efter det nederste udtryk bliver samme værdi.


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.