Matematik

reducér

18. august 2011 af 10s02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan reducére man (x+h)^2 - x^2 / h

- det skal give h+2x

tak for hjælpen på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der skal sikkert parentes om de to led:

( (x+h)2 - x2 ) / h = ( (x+h+x)·(x+h-x) ) / h = (2x+h)·h / h = 2x+h


Skriv et svar til: reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.