Andre fag

Planlæg et sådant arrangement, der har et budget på kr. 2.500 pr deltager.

23. august 2011 af christinesbarbie (Slettet) - Niveau: 10. klasse

En sportsforretning beskæftiger 7 personer incl. chefen – fire salgsassistenter og to unge der hjælper til efter skoletid.

Indehaveren, der kun har ejet butikken i et par år har ikke erfaring med at have elever ansat. Men han mener at det nu er tid til at butikken selv uddanner personale.

Forretningen skal have planlagt ferie for 2012. Forretningen kan ikke holde ferielukket. Hver medarbejder har fem ugers ferie. Udarbejd i overskuelig form en plan for ferier i 2012.

Chefen og en medarbejder er fire gange om året på indkøbsmesse af tre til fem dages varighed rundt om i Europa. Medarbejderne skiftes til at være med.

Der er i år startet to nye kolleger i butikken og to ”gamle” har sagt op. Der skal laves en plan for hvem der skal på de næste otte messer, som ligger med en i hvert kvartal.

Udover den årlige julefrokost er der tradition for at afholde et weekendarrangement for personalet med påhæng. Planlæg et sådant arrangement, der har et budget på kr. 2.500 pr deltager.

Da man som tidligere nævnt først nu skal til at uddanne elever er indehaveren på bar bund med hensyn til hvilke krav der stilles til butikken og til den kommende elev. Præsenter indehaveren for de regler, der er på området.

- hvordan skal jeg løse den opgave der står med FED skrift????


Skriv et svar til: Planlæg et sådant arrangement, der har et budget på kr. 2.500 pr deltager.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.