Matematik

afstandsformel

25. august 2011 af praveena (Slettet)

hvordan løser man følgende opgave:

vis, at trekant ABC ikke er ligebenet hvis A(-12,7), B(12,136) og c(29,-7)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af mathon

                               P1 = (x1,y1)          P2 = (x2,y2)

     

                               |P1P2|  =  √((x2-x1)2+(y2-y1)2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2011 af mathon

 

                   |AB|  =  √((12 - (-12))2 + (136 - 7)2)

                   |AC|  =  √((29 - (-12)2 + (-7 - 7)2)

                   |BC|  =  ((29 - 12)2 + (-7 - 136)2)

 


Skriv et svar til: afstandsformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.