Matematik

Logaritmen

25. august 2011 af Musensmed (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg kan ikke lige finde ud af hvordan denne opgave løses er det noget i kan hjælpe med.

lnx + ln(x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 Indsæt en x-værdi og regn det ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2011 af mathon

 

             ln(x) + ln(x+1)   =   ln(x·(x+1))   =   ln(x2+x)


Svar #3
25. august 2011 af Musensmed (Slettet)

Må jeg spørge, hvorfor er det lige at det ende med

ln(x2+x))

Jeg kan godt så at x * x bliver x2, men hvor et x mere?


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. august 2011 af Anxyous (Slettet)

 #3:

ln(x) + ln(x + 1) = ln(x*(x + 1)) = ln(x*x + 1*x) = ln(x2 + x)


Svar #5
25. august 2011 af Musensmed (Slettet)

Nåå ja

Super mange tak, nu giver det mening


Skriv et svar til: Logaritmen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.