Matematik

redegørelse

26. august 2011 af Bambiiiiiiiiiiiiiiiiii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Redegør for at grafen for f(x9, dvs. f(x)=e^x-ex+2, når denne nærmer sig linjen med ligningen y=-ex+2 når x går mod -uendelig.

Hvad skal jeg gøre?

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2011 af mathon

 

   du ved jo,
   at
               lim   ex = 0
              x→ -∞


Svar #2
26. august 2011 af Bambiiiiiiiiiiiiiiiiii (Slettet)

Jeg er stadig ikke helt med på hvad det så er jeg skal gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2011 af mathon

      lim      f(x) = ex - e·x + 2   =   0 - e·x + 2   =   -e·x + 2
    x→ -∞


Svar #4
26. august 2011 af Bambiiiiiiiiiiiiiiiiii (Slettet)

Ahhh.... på den måde ! Tusind tak !


Skriv et svar til: redegørelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.