Matematik

HJÆLP! (:

30. august 2011 af Zebraaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til min matematik aflevering i matematik B. Jeg forstår simpelthen ikke hvad jeg skal. Opgaven lyder:

 Bestem ?y, i hvert af de følgende tilfælde:


f(x)=k


f (x)=x


f(x)=kx

Håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du må prøve at forklare, hvad du mener med ?y .

Prøv også fremover at finde en mere beskrivende overskrift, til opgaverne, så det fremgår mere klart, hvad det drejer sig om, i stedet for det intetsigende "hjælp".


Svar #2
31. august 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

 Jeg mener delta y (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Med Δy menes differensen Δy = f(x0 + h) - f(x0) ud fra x0 med tilvækst h . Opskriv differenskvotienten for hver af de givne funktioner.

(tak, mathon).


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2011 af mathon

 

                   Med Δy menes differensen Δy = f(x0 + h) - f(x0)


Skriv et svar til: HJÆLP! (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.