Matematik

Gennemfør beviset for (f-g)´(xo) = f´(xo ) – g´(xo) med 3-trinsreglen.

30. august 2011 af niklaskiel93 (Slettet)

Jeg har fået en opgave som lyder således, hvordan løses dette?

Gennemfør beviset for (f-g)´(xo) = f´(xo ) – g´(xo) med 3-trinsreglen.

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man antager, at f(x) og g(x) er differentiable i x0 . Opskriv så differenskvotienten for funktionen (f-g)(x) i x0 med tilvækst h, og vis, at differenskvotienten har en grænseværdi for h gående mod 0.


Svar #2
30. august 2011 af niklaskiel93 (Slettet)

 okay mange tak :)


Skriv et svar til: Gennemfør beviset for (f-g)´(xo) = f´(xo ) – g´(xo) med 3-trinsreglen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.