Matematik

Brøkregning

31. august 2011 af munken15 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen.

Jeg har problemer med en opgave i matematik

En af de fire opgaver lyder:

Hvor meget er 1/5 af 235 kr.?

Ville blive utrolig glad, hvis i kunne hjælpe mig.


Svar #1
31. august 2011 af munken15 (Slettet)

Har prøvet at skrive dette på min lommeregner; 20/235, men det giver et forkert facit.


Brugbart svar (2)

Svar #2
31. august 2011 af Lagarde (Slettet)

1/5 af 235=235/5=47


Svar #3
31. august 2011 af munken15 (Slettet)

Doh! Tak skal du have! Det gik lige op for mig hvad man skulle!


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2011 af Moderatoren

Haha.

 

Og det betyder jo at 1/5 = 47/235.


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.