Matematik

Hjælllllllp

03. september 2011 af nonoo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælp mig med at løse disse ligninger.....Jeg er LOST

104-67=211(x-14) har løsning x=11

5(x+1)-3(x-2)=13 har løsning x=1

Ligningen 9(2-x)+5=2(2x+7)-10x har løsning x=9

ligningen 4x+5=2(3+x)-1 har løsning x=0

Mit problem er at jeg ikke kan få den rigtig resultat


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2011 af anonym000

i den første gang 211 i parentesen..
det samme gælder alle de andre :)
 

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2011 af anonym000

Jeg laver lige 2. for dig.... (keder mig)

bliver til 5x+5-3x+6=13
isolerer x

2x=2
x=1

- - -

...............


Svar #3
06. september 2011 af nonoo (Slettet)

er helt lost kan ikke finde ud af det s:


Skriv et svar til: Hjælllllllp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.