Matematik

Please hjælp,

04. september 2011 af sommer12345 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Heeej jeg har en masse matematik regninger til imorgen, men jeg er gået helt i stå. er der nogen, som kan hjælpe mig med et par stykker? 

- Det vil være dejligt, hvis i også skiver mellemregningen :)

Tak :)

 

(42,74 - 1 ud af 8) * 10

 

3,75 - 3   3 ud af 4

 

Her er de to første :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Det forvirrer mig, at dette spørgsmål skulle være på videregående niveau, for det ligner folkeskolepensum, med mindre jeg helt har misforstået hvad du skriver, hvilket er meget muligt, da du formulerer opgaverne meget utydeligt. 

hvad mener du med 1 ud af 8? er det en brøk? hvis det er en ottendedel så skriv 1 / 8.

Hvis det er tilfældet, så regn brøken om til kommatal, så kan du trække den fra 42,74. så får du et tal som burde være nemt at gange med 10. Det er jo bare et spørgsmål om at rykke kommaet en gang til højre.


Svar #2
04. september 2011 af sommer12345 (Slettet)

Ja, men jeg kan ligesom ikke sige til min lærer, at det ligner en folkeskolepensum vel?

Tak for hjælpen!

ER DER ANDRE, DER VIL HJÆLPE?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2011 af PoKulaKi (Slettet)

Jeg tror, at du misforstår mit indlæg, hvis du går i 1g, så ville jeg bare have dig til at markere indlægget som c-niveau. Videregående betyder universitetsniveau. Da du ikke besvarede de spørgsmål jeg stillede i forsøg på at hjælpe dig må jeg så gætte lidt på hvad du mener. 

1) 1/8 = 1,275, 

(42,74 - 1/8) ·10 = (42,74 - 1,275) · 10 = 41,465 · 10 = 414,65.

Helt tilsvarende i den anden.


Svar #4
04. september 2011 af sommer12345 (Slettet)

ja, det må du undskylde, jeg mistforstod diig... tusind tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Please hjælp,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.