Matematik

hjælp !!

04. september 2011 af muna22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej

jeg skal regne retvinkel trekant...men kan ik rigtig huske hvordan man gøre. håber i kan hjælpe miiq :)

 

sidelængderne: 5cm, 12cm,13cm  og jeg skal bruge denne her formel a^2+b^2=c^2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af mathon

 

                                         c2 = a2  +  b2

                                       132 = 52 + 122


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2011 af Lagarde (Slettet)

kvadratrod 5^2cm+12^2cm=13cm


Skriv et svar til: hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.