Matematik

regnefejl ??

05. september 2011 af Spøgelset (Slettet)

Heej

jeg har en opgave, som jeg har lavet . Men jeg får flere forskellige svar .. Håber der er nogle som vil hjælpe :)

d = -52 - 4 • 3 • -2

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. september 2011 af SuneChr

- (5)2 - 4·3·( - 2)  =  - 25 + 24  =   - 1

(- 5)2 - 4·3·( - 2)  =    25 + 24  =   49

Man kan altid bruge en parentes for ikke at blive misforstået. Hellere én parentes for meget end én for lidt.


Skriv et svar til: regnefejl ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.