Matematik

sandsynlighedsrening

05. september 2011 af ying17 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Beregn følgende ved kast med en terning:

A.p(ingen toer)

B.p(hverken fem eller seks)

C.p(en syver)

D.p(lige antal øjen)

E.p(større end fire)

F.p(mindre end syv)

" jeg har bruge for svar, håper I kan hjælpe mig" :)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af SuneChr

A)   1, 3, 4, 5, 6           p = 5/6

B)   1, 2, 3, 4               p = 4/6

C)                                 p  =  0

D)  2, 4, 6                   p = 3/6

E)  5, 6                      p = 2/6

F)                                 p = 1

Der kan forkortes i   B, D, E


Skriv et svar til: sandsynlighedsrening

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.