Matematik

FINAL QUESTION

05. september 2011 af MatildeB94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

       14

         -

        12

         -

        18

         -

        28

 

Kan nogen regne denne brøk? - den skal forkortes mest muligt TAK (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2011 af AskTheAfghan

a/b/c/d = a/b : c/d = a/b · d/c = ad/bc


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2011 af Walras

Udover at du kunne vælge at skrive det på en smartere måde som

(14/12)/(18/28)

så bør du kende dine brøkregler, idet at dividere med en brøk er det samme som at gange med den omvendte brøk, så

(14/12)*(28/18)=7/6*14/9=98/54=49/27,

hvormed du er færdig. 


Skriv et svar til: FINAL QUESTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.