Matematik

Differentialkvotient

10. september 2011 af Sandhu (Slettet)

Hej, jeg sidder og grubler over nogle opgaver med differentialkvotient.. jeg har lavet dem, men ved bare ikke om de er

korrekte er der nogen som kan hjælpe??

 

 

a) f(x) = – 2x^3 + 4x – 3

    f´(x)= -6x^2 + 4x - 3

 

b) g(x) = 7/x  + x2 – x

g´(x)=    -7/x^2 + 2x - 1

 

 

c) h(x) =  kvadratrod x – 3x2 + 8x + 6

    h´(x)=  1/ 2*kvadratrodx0-6x+8+5

 

håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af peter lind

a og b er OK : Den sidste er afhængig af hvor meget kvadratrodstegnet dækker. Du bør sætte parenteser, så ingen er i tvivl om hvad du mener.


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.