Matematik

Algebra mm

11. september 2011 af bonzoadam (Slettet) - Niveau: A-niveau
Sidder med et helt elementært problem. Kan en venlig sjæl vise punkt for punkt hvordan følgende udregnes: Kvardratroden af ((x+1)^2+(x+1)^2)). På forhånd tak for hjælpen:-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af mette48 (Slettet)

√((x+1)^2+(x+1)^2)) =√2*(x+1)2 =|x+1|√2


Svar #2
11. september 2011 af bonzoadam (Slettet)

Hej Mette,

tak for dit svar.

 

Mit problem er konkret at jeg ikke kan regne følgende ud-har prøvet meget længe:-)

√(t^2-t^2)*(t+1)^2+(t+1)^2:

jeg får følgende:

√(t^2-t^2)*(t+1)^2+(t+1)^2=√(t^2+2t+1)+(t^2+2t+1)=√2t^2+4t+2, er det korrekt og hvordan opløser jeg parantesen?


Svar #3
11. september 2011 af bonzoadam (Slettet)

Jeg mente selvfølgelig: hvordan opløser jeg roden?

 


Skriv et svar til: Algebra mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.