Matematik

help

11. september 2011 af Marie11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

en der kan hjælpe medd mat opg..'er??

 

f(x) = -2x^2 - 0,5x-3 og g(x)=4,2x-5 .. jegh skal finde kordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g. er virkelig på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af AskTheAfghan

Løs ligningen;      f(x) = g(x)   ⇔   -2x2 - 0,5x - 3 = 4,2x -5


Svar #2
11. september 2011 af Marie11 (Slettet)

er det blot det jeg skal gøre`??


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.