Tysk

Hjælp en sætning

11. september 2011 af smisch

Hej alle sammen^^

Er denne sætning rigtigt??

Historien om Rosie foregår ved Middelhavskysten, og den handler om kulturelle forskelle, som kan føre til vanskelige situationer. 

Die Geschichte von Rosie findet an der Mittelmeerküste statt, und sie handelt von kulturellen Unterschieden, die zu schwierigen Situationen führen.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Mit bud:   Die Geschichte von Rosie spielt an der Mittelmeerküste. Sie handelt von kulturellen Unterschieden, die zu schwierigen Situationen führen können.


Svar #2
11. september 2011 af smisch

Tak^^

Kan du hjælpe mig med en anden sætning???


Svar #3
11. september 2011 af smisch

sætningen lyder:

Rosies møde med den Italienske dreng bekræfter nogle af de fordomme, som hendes forældre har over for italienske mænd. I begyndelsen af historien er Rosie træt af sin kedelige familie, men i slutningen af fortællingen ser hun familien som en støtte. 

Mit bud:

Rosies Treffen mit dem italienischen Jungen bestätigt einige der Vorurteile, die ihre Eltern gegenüber italienischen Männern haben. Am Anfang der Geschichte ist Rosie seiner langweiligen Familie gegenüber müde, aber am Ende der Erzählung, sieht sie die Familie als Unterstützung. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. september 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Der 1. Satz ist korrekt.

"træt" kan i denne forbindelse ikke oversættes med "müde"   at være træt = her: at være led og ked. Jeg foreslår- ikke helt ordret: Am Anfang der Geschichte überwirft sich R. mit ihrer Famlie  = lægge sig ud med familien aber am Ende der Erzählung sieht/empfindet sie die Familie als Unterstützung


Svar #5
11. september 2011 af smisch

Mange tak^__^


Svar #6
11. september 2011 af smisch

Undskyld, men kan du hjælpe mig med endnu en sætning??? den lyder:

Marie Luise Kaschnitz stammer oprindelig fra Berlin, men idet hun giftede sig med arkæologen Guido Kaschnitz von Weinberg, foretog hun mange rejser til Frankrig, Italien og Grækenland

Mit Bud:

Marie Luise Kaschnitz stammt ursprünglich von Berlin, aber da sie den Archäologen Guido Kaschnitz von Weinberg heiratete, machte sie viele Reisen nach  Frankreich, Italien und Griechenland.  


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. september 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Jeg foreslår en lille modifikation. Indforstået?

Marie Luise Kaschnitz stammt ursprünglich von   aus Berlin. Nachdem sie den Archäologen ......... geheiratet hatte, machte sie viele Reisen nach.........

Da sie den Archäologen ..... heiratete, konnte sie viele Reisen nach.......... machen. = Det her synes jeg ikke rigtig om.

 


Svar #8
11. september 2011 af smisch

Mange tak for hjælpen, du var en stor hjælp^__^


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. september 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Du har startet endnu en tråd med samme sætning.  Du kunne vel ikke skrive en bemærkning der " Tak , jeg har fået hjælp". Så at en lektiehjælper ikke spilder sin tid.


Svar #10
11. september 2011 af smisch

Jo, det kan jeg da godt^__^


Skriv et svar til: Hjælp en sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.