Matematik

lineære ligningssystem

12. september 2011 af Maleborn91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

a) Løs det lineære ligningssystem:
x1 + x2 - x3 = 0
-x1 - x2 + x3 = 0

b) Løs det lineære ligningssystem:
x1 + x2 - x3 = 0
-a · x1 - x2 + x3 = 0

- kan i hjælpe mig med disse to ligningssystemer? hvad får i dem evt. til? 

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af peter lind

a) den anden ligning er det same som den første blot med modsat fortegn

b) læg de 2 ligninger sammen.


Svar #2
12. september 2011 af Maleborn91 (Slettet)

hvad får du dem til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv nu selv. I 1) får man den ene af de to ligninger som resultat.

b) Følg rådet i #1.


Skriv et svar til: lineære ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.