Matematik

KORDINATSYSTEM

12. september 2011 af lotteBrita (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Har en matematik opgave, der ser således ud:

X = årstal

y= møntomløb i mio kr

Y = 210 x ( x-1996) + 3400    

Indtegn grafen i kordinatsystemet

 

   

.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2011 af SuneChr

En  2.gr- ligning (funktion) ;  gang ud.  Parabel.


Skriv et svar til: KORDINATSYSTEM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.